Little Cash

Krzysztof Groen, frontman van Little Cash, is de personificatie van een oude ziel in een jong lichaam. Deze jonge Veendammer is al zijn hele leven aangestoken met het country-virus. Op zijn twaalfde pakte hij dan ook de gitaar ter hand en een jaar later zong hij, begeleid door zichzelf, de countrysterren van de hemel met werk van onder anderen Johnny Cash en Willie Nelson.
 
Sinds 2015 maakt hij furore met Little Cash waar je kunt genieten van nummers van onder andere Waylon Jennings, Janis Joplin en natuurlijk Johnny Cash!
  
Krzysztof Groen die al sinds klein af aan gefascineerd is door Johnny Cash zag de band uitdaging wel zitten, en al gauw waren er nog twee ‘Cash’ fans (Michel Scheltema, Gitaar & Johan Kramer, basgitaar) die hem met alle liefde wilde steunen in het avontuur. Om het setje compleet te maken werd Robbert Meinders
(drums) toegevoegd aan de band en doken ze al gauw de oefenruimte in.
 
Ruim vier jaar later spelen de heren, met veel liefde en passie voor de muziek, nog steeds samen. Little Cash heeft in die vier jaar veel gespeeld, op radio & TV (RTV Noord/ Omroep Frysland) maar ook op festivals, evenementen en feesten. En hoe kan het ook anders… natuurlijk in de gevangenis!